marion ravn elsker å være Idol-dommer

? Det å være dommer i «Idol» er rett og slett drømmejobben. Jeg elsker det, sier musikeren Marion Ravn fra Lørenskog til Romerikes Blad.

I kveld begynner en ny sesong av «Idol» på TV 2, og Marion Ravn sitter i dommerpanelet sammen med Hans Erik Dyvik Husby, Bertine Zetlitz og Gunnar Greve.

Ravn var også dommer og mentor under «X-Factor» i fjor, og er derfor den eneste i dommerpanelet som har dommererfaring.

? Det er litt rart at jeg er den med mest dommererfaring. Jeg er vant til å se bort på Jan Fredrik, men nå snur heller de andre seg mot meg, sier hun.

 

Kjenner seg igjen

Ravn er overrasket over nivået i konkurransen i år.

? Det er veldig mye bra i år. Jeg lurer litt på hvor folk har gjemt seg hen de siste årene når det har vært «X Factor» og «Norske talenter». Det kan nesten virke som folk har ventet med å melde seg på før «Idol» kom tilbake på skjermen, sier hun.

Ravn synes det er fint at ungdom tør å følge drømmene sine, og melde seg på i en slik konkurranse.

? Jeg kjenner meg veldig igjen i deltakerne, og som artist ønsker jeg å gi dem flest mulig tips på veien. Man blir veldig engasjert i deltakerne, og jeg har blitt veldig glad i dem alle sammen, sier hun.

 

Sjokkerer med sexy låtvri

Ravn synes det er vanskelig å gi avslag til unge.

? Det er klart at det ikke er morsomt å knuse drømmene til folk, men det er viktig å være ærlig også. Det vanskeligste er trolig å si nei til dem som har noe å by på, men likevel ikke er helt det vi ser etter. Man vil jo ikke at de skal slutte med musikken heller, sier hun.

I kveldens Idol-sending er det første del av audition fra Oslo, og vi møter blant annet Christopher Olafsrud (17) fra Gjerdrum og Fredrik Bergersen Klemp (20) fra Skedsmokorset. I et senere program får vi også et møte med Kirsti Sørlie Hansen fra Rælingen.

Bergersen Klemp har drevet på med musikk fra han var åtte år gammel. I kveldens sending får vi se ham synge «Crosstown Traffic» av Jimi Hendrix.

? Jeg ville gjøre denne låten enda litt mer sexy. Min versjon er en mer soulaktig og mer følelsesspekket låt. Jeg spiller på en gitarlele, som er en minigitar. Dommerne var veldig skeptiske i starten, og det var morsomt å se ansiktene deres da jeg kom inn, sier han.

 

Mye venting

Bergersen Klemp har spilt bass i bandet Shuffle Service. Han har til nå først og fremst spilt bass, men da han gikk på musikklinja på Lillestrøm videregående ble han mer og mer opptatt av sang.

Da han var på Idol-audition var han blant de siste som kom inn.

? Jeg måtte vente i ni timer før jeg kom inn. Det er klart at forventningene bygde seg ekstra opp da, sier han.

Om Bergersen Klemp og Christopher Olafsrud kommer videre i konkurransen får man se på TV 2 i kveld.


Én kommentar

www.ecshox.com

03.sep.2011 kl.21:24

Nice blogg!

Billig nike shox sko,Nike Free Run sko,nike max sko,nike shox r4,nike shox nz,100% autentisk Nike Shox sko, gratis frakt, credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!Her må vi ha din favoritt sko!

Skriv en ny kommentar

shakeitup7

shakeitup7

14, Trondheim

Hei jeg er en jente som er stoooooooor fan av Zendaya Coleman og Bella Thorne. Jeg liker å se på Shake it up chicago det er er bra serie. Jeg danser ofte og jeg elsker det jeg går på dans og det er kjempe artig. Da jeg så Shake it up chicago da kom jeg på hvorfor jeg begynte å danse. Jeg er en gal etter å danse. Dansing er livet mitt. Jeg har mange venner som liker å danse. Vi har funnet på mange danse t Det var kjempe gøy å lage trinn. Vi har funnet på 3 danse nummer. Vi er gale etter å danse.

Kategorier

Arkiv

hits