Idol

Hei jeg beklager at jeg ikke har blogget på lenge. Jeg var opptatt med lekser og skole saker.

Men her er idolene:

I høst er det endelig klart for en ny sesong med «Idol». Onsdag morgen ble det for første gang offentliggjort hvilke fire dommere som skal vurdere håpefulle sangere i konkurransen. Juryen består av: Bertine Zetlitz, Hans Erik Dyvik Husby, Marion Ravn og Gunner Greve Pettersen.

? Vi har fått en kanonjury! Fire engasjerte og sterke personligheter, alle med artistbakgrunn. De utfyller hverandre godt, og gleder seg på hver sin måte veldig til å bidra til at Idol 2011 skal bli en kjempesesong, sier prosjektleder for programmet, Rolf Wenell.

«Først var han Helvete, så var Jesus og så Cornelis. Nå skal han igjen dømme levende og døde ? i Idol», ler Hans Erik Dyvik Husby, kjent som Hank von Helvete fra Turboneger og i senere tid som sanger og skuespiller i «Jesus Christ Superstar» og filmen om Cornelis Vreeswijk.

Nå er han altså klar for «Idol», men det er mulig artisten må manne seg opp litt for å skulle dømme både talenter og fiaskoer.

? Jeg er jo veldig lite fordømmende av meg. Det som kanskje er litt vanskelig for meg er at jeg ikke liker å gjøre folk mindre. Samtidig må jeg prøve å være ærlig. Så for meg er det nok en utfordring å skulle si fra at noe ikke er bra på en måte som gjør at jeg ikke ødelegger min egen karma.

Les intervju med Hans Erik Dyvik Husby: ? Jeg ville driti meg loddrett ut i «Idol»

Hiphopens suksess-mann

Bergenseren Gunnar Greve Pettersen har bakgrunn som rapper i bergensbandet Spetakkel og som soloartisten Gest. De siste årene har han markert seg som manager for fremgangsrike artister som blant andre Lars Vaular, Timbuktu, Vinni, Joddski og Jesse Jones.

Men Greve Pettersen innrømmer at han ikke er like hard som hiphop-sjangeren han har blitt kjent gjennom.

? Det verste som kan skje i «Idol» er at jeg begynner å gråte. Det er mye som kan få meg til å gråte, jeg er nok en myk mann i bunn.

Les intervju med Gunnar Greve Pettersen: ? Jeg er en myk mann i bunn

Håper på «noen skikkelige syngejenter»

Marion Ravn var «X Factor»-dommer i fjor, og blir altså med videre til «Idol». Ravn slo gjennom som en halvdel av popduoen M2M i 2000 og har også gjort suksess som soloartist.

Hun forteller til TV 2 at hun gleder seg til å se hva slags kvinnelige bidrag årets sesong har å by på.

? Jeg håper det kommer noen skikkelige syngejenter som har et stort instrument, skikkelig popjenter med store stemmer hadde vært gøy denne gangen, sier 26-åringen.

Les intervju med Marion Ravn: Slik får du Marion Ravn sur på «Idol»-audition

Allerede denne våren starter jakten på Norges nye superstjerne med auditions rundt om i landet, og hvis du vil melde deg på og vise hva du kan foran de fire jurymedlemmene, bør du sjekke ut denne linken så fort som mulig.

Det er jo sef for sent nå da Jeg vile være med jeg har tenkt det, men jeg aner ikke hvorfor jeg ikke ble med selv om jeg vile det. Jeg fikk lov av foreldrene mine. 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

shakeitup7

shakeitup7

14, Trondheim

Hei jeg er en jente som er stoooooooor fan av Zendaya Coleman og Bella Thorne. Jeg liker å se på Shake it up chicago det er er bra serie. Jeg danser ofte og jeg elsker det jeg går på dans og det er kjempe artig. Da jeg så Shake it up chicago da kom jeg på hvorfor jeg begynte å danse. Jeg er en gal etter å danse. Dansing er livet mitt. Jeg har mange venner som liker å danse. Vi har funnet på mange danse t Det var kjempe gøy å lage trinn. Vi har funnet på 3 danse nummer. Vi er gale etter å danse.

Kategorier

Arkiv

hits