kjæreste

Har fått meg kjæreste. Han er megakul. Han liker for det meste det jeg gjør og vi har likt hverandre siden vi startet i 8. klasse. Har vært sammen med han siden torsdag. Skulle si det før, men vi bestemte oss for å holde det hemmelig. Og noen av leserne mine er folk fra klassen, men nå vet de fleste i klassen at vi er sammen. Det verste med at de vet det er at de går og sier kyss, kyss, kyss. Men vi vil aldri gjøre det foran dem uansett. Det blir pinlig. Klassen skal egentlig ha lagt merke til det før. For etter at vi ble sammen har vi vært meir ilag. Vi heng med hverandre heile tida og vi sett nærmere hverandre. Men nå når folk vet det, har det ikke noe betydning lenger. Det er ikke alle som finner kjærligheten nå.

 

No kjæm æ te å skriv på trøndersk framover. Det gjør det enklar ferr mæ:

Ei i klassen går og sei at hu e dom fordi ein gutt i klassen sa han itj likt'a, når han veit hu lik'n. Og no e hu sur på mæ og min kjæreste fordi vi e sammen. I vert fall virke det sånn. Dokk ska få hør meir seinar.

 

Har dere kjæreste?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

shakeitup7

shakeitup7

14, Trondheim

Hei jeg er en jente som er stoooooooor fan av Zendaya Coleman og Bella Thorne. Jeg liker å se på Shake it up chicago det er er bra serie. Jeg danser ofte og jeg elsker det jeg går på dans og det er kjempe artig. Da jeg så Shake it up chicago da kom jeg på hvorfor jeg begynte å danse. Jeg er en gal etter å danse. Dansing er livet mitt. Jeg har mange venner som liker å danse. Vi har funnet på mange danse t Det var kjempe gøy å lage trinn. Vi har funnet på 3 danse nummer. Vi er gale etter å danse.

Kategorier

Arkiv

hits